Ett sällsynt tillfälle

Inredning är något jag gillar. Men eftersom jag samtidigt ogillar slit och släng så innebär det att jag sällan får tillfälle att köpa nya möbler. Det är en regel jag lever efter: om en möbel är hel och funktionsduglig, så ska den användas. Därför ägnar jag mycket tid åt fönstershopping: titta på olika möbler, och fundera på hur de skulle passa in hemma. Men nu är det så att mitt soffbord har brakat ihop och jag faktiskt måste köpa nytt. Skam till sägandes är jag nästan lite glad över det, och tycker det är lite spännande att få en ny möbel för en gångs skull.

Jag har inte bestämt mig för riktigt vad jag vill ha ännu. Efter att ha kollat runt hos Trademax soffbord ett tag har jag hittat en del spännande kandidater. Vera soffbord känns riktigt spännande, rustikt på ett sätt som gör att det ser äldre ut än det är. Nymöbelskänsla är något som jag inte riktigt tycker om, det gör att det känns som om möblerna inte riktigt passar in. Men med Vera så ser det ut som om jag kommer att slippa det problemet.

Men än så länge har jag inte bestämt mig, och då jag är lite av en perfektionist när det kommer till möbler så kan det ta ett tag innan jag gör slag i saken. Det får helt enkelt ta den tid det tar, och jag måste känna mig helt säker på att jag gör rätt val. Det finns ingenting värre än att köpa en möbel som man snabbt inser att man inte riktigt tycker om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *